Wednesday, January 13, 2010


Happy 20th Birthday Mastura Mat Yasim. <3

We are now officially 11 months and 2 weeks apart, age-wise.
We had fun. Helping Farid with the surprises, 20 balloons, 4 fishes, a cheese cake and a card and makan sampai hongeh at Pizza Hut. Cuba ikut jalan pintas sebab konon nak tepungkan yang lain, so the four of us, Mye, Shabs, Naz and I took a cab and tunggu tepi selekoh konon nak tepungkan smua orang. Tiba-tiba dtang segerombolan arab saying things like ' You are beautiful, I love you.' Errr. -.-

Lari2 tiba-tiba bila diorang smpai, tambah lagi sorang rupanya. Pakcik cycling a bicycle-like vehicle denagn rantai basikal as the handles, mcm mane entah and he wanted a handjob. And di sebabkan I desperately needed to go to the toilet but there wasn't one, I hid in a corner sbb tak larat nak lari dgn wedges lagi, unless nak memalukan diri sendiri dengan jatuh tergolek dan di langgar. Tiba-tiba pakcik tu came near, bukak seluar and nak mintak belas kasihan dengan menyedekahkan handjob. Thank you, but no thank you pak cik! He waited in front of the gate while the others were busy trying to get everyone covered with flour and mind you, there were boys there as well, bukan hanya kami perempuan2. And when we finally nak naik atas, ada hati nak ikut sekali. Dapat pulaakk. Had to shower at 2 in the morning. Dengan air sejuk.

Bangun2 sakit tekak, kepala berat and rasa nak demam. Ada hati lagi tu pergi jalan2 smpai bank, Etisalat Center lepas tu pusing balik and jalan all the way smpai Rumas. Nak buka puasa tgh jalan, tapi air dah kene rampas dengan perompak air depan Bahgat Samir. Pucat sorang2 tunggu makanan dengan air. Balik singgah salon dekat Tir'ah, kesian mak cik comel tu buat threading dapat dengan mak cik lagi sorang. Habis merah muka, siap menjerit-jerit kesakitan. Rasa mcm nak pat bahu dia and ckp, '' Sabarlah makcik, this is what you chose''. Pergi Venus, and potong rmbut pendek smpai bahu. So sekarang, tunggulah smpai dia panjang balik, siapa suruh potong kan?


p/s : tak sabar nak tunggu hari jumaat. :D

4 comments:

mye. said...

hihi. jumaat ada apa? *angkat2 kening*

kawie2020 said...

hari jumaat ade pe? nikah ek? hehhehehehe

azwa said...

mye, you know hari jumaat ada ape. :) btw, tadi saya bgun on time. haha.


kawie2020, haha. nikah? belum lagi. :)

mastura :) said...

babyyyyyyyy!!!!
i love you too! <3 thanks by!
muah muah muah :*